Uutisia
30.03.2017
Psyykkinen valmennus
11.08.2016
Terapiapalveluita
11.08.2016
Mitä työyhteisöllesi kuuluu?
11.08.2016
Palveluita kuntien koulutoimille 1-6 luokkien oppilaille ja heidän huoltajilleen
11.08.2016
Järjestämme yrityksenne koulutukset
11.08.2016
TCI (terapeuttinen kriisi-interventio) koulutus asiakkaan tarpeiden mukaisesti

KEHITTYVÄT HR-RATKAISUT


Henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittäminen organisaatiossa


Asiantuntijamme ovat organisaatioidenne käytettävissä henkilöstöasioiden toteutuksessa yhdessä esimiesten ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa, kun on tarve analysoida ja rakentaa erilaisia järjestelmiä ja projekteja vastaamaan työelämän ja organisaation muuttuviin tarpeisiin.

Pystymme yhdessä löytämään esimerkiksi ratkaisut koko organisaation tavoitteiden, yksikön/osaston tavoitteiden ja henkilökohtaisten tavoitteiden yhteensovittamiseksi ja hyödyntämiseksi. Myös tavoitteiden toteutumien kerääminen, arviointi ja raportointi organisaation käyttöön onnistuvat kauttamme.

Yhdessä voimme luoda ja rakentaa mm. myös kehityskeskustelujen rungot, pohjat ja lomakkeet ja tarvittaessa myös kouluttaa esimiehet käymään kehityskeskusteluja, auttaa luomaan luottamuksellisia esimies-/kollega- ja alaissuhteita esimerkiksi osana työhyvinvointihanketta.

360 arviointi

Palveluistamme löytyy myös 360 arviointi. Työkalu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi esimiestyön arviointiin ja kehittämiseen sekä valmistrauduttaessa organisaation sisäisiin tehtävämuutoksiin. Käytössämme on valmis pohja, mutta sisältöä voidaan myös räätälöidä vastaamaan tilaajaorganisaation kieltä.

Osana yksilövalmennusta arvioinnin hinta on 50€ + alv 24%/arvioitava.

Mikäli haluat erillisen arvioinnin esim. esimiestyön arviointiin, pyydä siitä erillinen tarjous.
Coach Masters Oy
Virmuntie 20
20540 Turku

© 2014 Coach Masters Oy