Uutisia
30.03.2017
Psyykkinen valmennus
11.08.2016
Terapiapalveluita
11.08.2016
Mitä työyhteisöllesi kuuluu?
11.08.2016
Palveluita kuntien koulutoimille 1-6 luokkien oppilaille ja heidän huoltajilleen
11.08.2016
Järjestämme yrityksenne koulutukset
11.08.2016
TCI (terapeuttinen kriisi-interventio) koulutus asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Jaakon kertomus

Työpaikallani oli käynnissä suuri rakennemuutos pari kuukautta sitten. Työryhmässäni on paljon hyviä tyyppejä, mutta jotkut heistä vastustivat itsepintaisesti muutoksia ja pitivät tiukasti kiinni vanhentuneista tavoistaan. Esimiehenä olen kuitenkin vastuussa siitä, että saavutamme meille asetetut tavoitteet. Tuntui välillä siltä, että asioita tehdään vain tavan vuoksi, eikä mitään oikeastaan saada aikaiseksi.

Olihan työryhmässäni hyviäkin puolia, olimme esimerkiksi tehneet oman tiimin työllä merkittäviä sopimuksia. Tuntui silti siltä, että tämä porukka pystyisi niin paljon parempaankin, jos vain saisimme selvitettyä keskinäiset ristiriidat ja jaettua tehtäviä fiksummin...
 
...Keskustelin työkaverini Riitan kanssa työryhmämme tilanteesta, ja hän tuntui olevan samoilla linjoilla kanssani. Saimme muutaman muunkin tukijan ajatuksillemme. Yhdessä ehdotimme esimiehellemme, että pyytäisimme Coach Masterseja apuun. Esimiehemme oli iloisesti yllättynyt aloitteestamme. Valmennuksen jälkeen olemme tiimin kanssa tehneet parempia tuloksia kuin koko viime vuonna yhteensä! Kaiken lisäksi nykyään näkee töissä paljon enemmän hymyileviä kasvoja kuin mutrusuita.
 
Coach Masters Oy
Virmuntie 20
20540 Turku

© 2014 Coach Masters Oy